fbpx
loader image
El PVC està reemplaçant als materials de construcció tradicionals com la fusta, el metall, formigó i l’argila a moltes aplicacions.
Versatilitat, rentabilitat i un excel.lent historial d’ús el fan el polímer més important pel sector de la construcció, que va representar el 60% de la producció europea del PVC el 2020.
 
El clorur de polivinil (PVC), és un dels plàstics més utilitzats a la construcció. Es fa servir a canonades d’aigua potable i aigües residuals, marcs de finestres, llàmines per terres i sostres, revestiments de parets, cables i moltes altres aplicacions, ja que proporciona una alternativa moderna als materials tradicionals com la fusta, metall, cautxú i vidre. Aquests productes solen ser més lleugers, més econòmics i ofereixen molts avantatges de rendiment.
Fuente: vallaspvc.es
Robust i lleuger 
La resistència a la abrasió, el pes lleuger, la bona resistència mecànica i la tenacitat del PVC són avantatges tècniques clau per al seu ús en aplicacions de tanques de jardí.
 
Fàcil d’instal.lar
El PVC es pot tallar, moldejar i unir fàcilment en una varietat d’estils. El seu pes lleuger redueix les dificultats de manipulació manual.
 
Durable
El PVC és resistent a la intempèrie, la putrefacció química, la corrossió, els cops i l’abrasió. Per tant, és la opció perfecta per tanques de jardí.
 
Econòmic
El PVC ha esdevingut un material popular per a tanques de jardí durant els darrers anys degut a les seves propietats físiques i tècniques que ofereixen excel.lents avantatges de cost-rendiment. En ser un material molt competitiu quant a preu, aquest valor també es veu reforçat per propietats com la seva durabilitat, vida útil i baix manteniment.
 
Material segur
El PVC no és tòxic. És un material segur i un recurs socialment valuós que s’ha fet servir durant més de mig segle. També és el plàstic més investigat i provat del món. Compleix amb totes les normes internacionals de seguretat i salut, tant pels productes com per les aplicacions per les que es fa servir.
 
 
La substitució del PVC per altres materials per motius mediambientals sense investigació adicional o beneficis tècnics comprovats, també resultarà en costos més elevats. Per exemple, com a part d’un projecte de renovació de vivendes a Bielefeld a Alemanya, s’ha estimat que la substitució del PVC per altres materials donaria lloc a un augment de costos d’aproximadament 2.250 euros per un apartament de tamany mig.
 
Les restriccions a l’ús de PVC en aplicacions de construcció no només tindrien conseqüències econòmiques negatives, sino que també tindrien impactes socials més amplis, com la disponibilitat de vivendes assequibles.
 
 
Com tota la resta de materials orgànics utilitzats als edificis, inclosos altres plàstics, fusta, textils, etc. els productes de PVC es cremen quan s’exposen al foc. Tanmateix, els productes de PVC són autoextinguibles, és a dir, si es retira la font d’ignició dexarà de cremar. Degut al seu alt contingut el clor, els productes de PVC tenen característiques de seguretat contra incendis, que són molt favorables. Són difícils de calar foc, la producció de calor és comparativament baixa i tendeixen a carbonitzar-se en lloc de generar gotes en flames.
 
Per tant, existeixen molt bones raons per fer servir tanques de PVC a la seva llar, ja que tènen un bon exercici tècnic, bones propietats mediambientals i econòmiques, i es comparen bé davant altres materials en termes de seguretat contra incendis
 
 
Estàs interessat en tanques de PVC?
Estem a la teva disposició!
error: Contenido Protegido