fbpx
loader image

Avantatges

Un material amb garanties

El PVC és un material innocu fabricat amb elements tan comuns com la sal. Està especialment extés per a usos sanitaris i alimenticis per la seva estabilitat i resistència.

Respectuós amb el medi ambient

Agredit de forma injusta i considerat incompatible amb l’ecologia i el desnvolupament sostenible, el PVC juntament amb la seva fabricació, han estat objecte de nombrosos ajustaments i directives europees per millorar el seu reciclatge i limitar el seu impacte al medi ambient. La qual cosa fa del PVC, segons els experts, un material clau per a complir el protocol de Kyoto.

PVC Reciclable y Sostenible

No necessita manteniment

El PVC ofereix l’enorme avantatge de no necessitar cap tipus de manteniment, al contrari que la fusta, el metall o les barreres vegetals. La neteja es realitza mitjançant aigua i el material es manté net i inalterable amb el pas dels anys.

El seu temps de vida útil és una mitja de 50 anys, classificat com a material de “període de vida llarg” dins de la construcció seguint la norma ISO 14000.

Quant a les emissions de CO2, en un estudi realitzat per la Universitat Politécnica de Catalunya (UPC), els perfils de PVC redueixen les emissions de CO2 a l’atmosfera en un 161% respecte a altres materials.

VallasPVC és la millor opció. Contacteu-nos ara!

Características

Alta resistència als rajos Ultravioleta

Alta resistència a ratllades i impactes

Resistent a la corrosió i químics

No és tòxic pel Medi Ambient

Resistent als insectes i rosegadors

Materials i acabats de fàcil neteja

error: Contenido Protegido