fbpx
loader image

Especialistes en PVC

A vallaspvc.es fabriquem i instal.lem tanques de jardí, portes, finestres, finestrons, baranes i pèrgoles.

VallasPVC.es

Tots els nostres productes estan reforçats al seu interior amb acer zincat per complir amb els més alts estandards de qualitat.

VallasPVC e és la millór elecció. Conacteu-nos ara!

Característiques

Alta resistència als rajos Ultravioleta

Alta resistència a ratllades i impactes

Resistent a la corrosió i químics

No és tòxic pel Medi Ambient

Resistent als insectes i rosegadors

Materials i acabats de fàcil neteja

QUALITAT SENSE MANTENIMENT

Tots els nostres productes estan fabricats mitjanant extrusió de PVC, un material innocu i molt resistent al pas del temps amb un bon comportament davant els agents atmosfèrics. A més, les tanques de PVC no necessiten cap tipus de manteniment.

 

TANQUES DE JARDÍ

Cada model té les seves característiques pròpies, però totes i cadascuna d’elles van reforçades al seu interior, el qual és un factor que ens diferencia de la resta.

 

PORTES I FINESTRES

Fabriquem portes i finestres en PVC, amb dissenys i acabats avançats, oferint així una àmplia gamma de productes totalment configurables que s’adapten a les necessitats de qualsevol espai.

PÈRGOLES

A vallaspvc no deixem de buscar la excel.lent qualitat, per això llancem una pèrgola de PVC única al mercat per la seva força, totalment reforçada i soldada.

BARANES

A vallaspvc.es, decidits a continuar apostant per aquest material de llarga durada, li oferim una barana de PVC sense manteniment, totalment reforçada.

Tanques amb ànima d’acer
Totes les nostres tanques van reforçades al seu interior amb acer zincat per a complir amb els més alts estàndars de qualitat del producte. Aquesta exigència és vàlida als pals verticals i opcionalment als perfils horitzontals.

Té alguna consulta?

vallaspvc.es pot oferir-li molts avantatges, dels que segurament se’n beneficiarà.

error: Contenido Protegido