fbpx
loader image

Avantatges del PVC

PVC

El PVC, Material amb garanties.

El PVC és un material innocu fabricat amb elements tan comuns com la sal. Està especialment estès per a usos sanitaris i alimentaris per la seva estabilitat i resistència.

Respectuós amb el Medi Ambient

Agredit de manera injusta i considerat incompatible amb l’ecologia i el desenvolupament sostenible, el PVC juntament amb la seva fabricació han estat objecte de quantiosos ajustos i directives europees per millorar la seva reciclatge i limitar el seu impacte en el medi ambient. El que converteix el PVC, segons els experts, en un material clau per complir amb el protocol de Kyoto.

Els Avantatges

El PVC ofereix l’enorme avantatge de no necessitar cap tipus de manteniment, a l’contrari que la fusta, el metall o les barreres vegetals. El rentat es realitza mitjançant aigua i el material roman net i inalterable amb el pas dels anys.
El seu període de vida útil és d’una mitjana de 50 anys, classificant el material com de “període de vida llarg” dins de la construcció seguint la norma ISO 14000.
Pel que fa a les emissions de CO2, en un estudi realitzat per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) els perfils de PVC redueixen les emissions de CO2 a l’atmosfera en un 161% respecte a altres materials.

VallasPVC és la millor elecció¡Contacti’ns ara!

Característiques

Alta Resistència als raigs Ultraviolada

Alta Resistència a ratllades i impactes

Resistent a la Corrosió i agents químics

No és tòxic per al Medi Ambient

Resistent als Insectes i Rosegadors

Materials i acabats de fàcil neteja

error: Contenido Protegido