fbpx
loader image

Especialistes en PVC

En Vallaspvc.es fabriquem i instal·lem tanques de jardí, portes, finestres, porticons, baranes i pèrgoles.

VallasPVC.es

Som una organització familiar amb 20 anys d’experiència en diversos sectors com ara la fusteria exterior. Neix fruit d’una creixent i cada vegada més forta implantació de l’PVC al nostre país.

VallasPVC és la millor elecció ¡Contacti’ns ara!¡

Característiques

Alta Resistència als raigs Ultraviolada

Alta Resistència a ratllades i impactes

Resistent a la Corrosió i agents químics

No és tòxic per al medi ambient

Resistent als Insectes i petits animals

Materials i acabats de fàcil neteja

Qualitat sense manteniment

Tots els nostres productes estan fabricats mitjançant extrusió de PVC, un material innocu i molt resistent a el pas el temps, amb un bon comportament enfront dels agents atmosfèrics, a més; les tanques de PVC no necessiten cap tipus de manteniment.

TANQUES DE JARDÍ

Cada model té les seves característiques pròpies però totes i cadascuna d’elles van reforçades en el seu interior, la qual cosa és un factor que ens diferencia de la resta.

PORTES I FINESTRES

Fabriquem portes i finestres en PVC, amb dissenys i acabats avançats, oferint així una àmplia gamma de productes totalment configurables que s’adapten a les necessitats de qualsevol espai.

PÈRGOLES

En vallaspvc no cessem en buscar l’excel·lent qualitat per això llancem una pèrgola de PVC única al mercat per la seva força, totalment reforçada i soldada.

BARANES

En vallaspvc.es decidits a seguir apostant per aquest material de llarga durada els oferim una barana de PVC sense manteniment, totalment reforçada.

“Tanques amb ànima d’acer”

Totes les nostres tanques van reforçades en el seu interior amb acer zincat per poder així complir amb els més alts estàndards de qualitat del producte. Aquesta exigència és valida tant en els pals verticals com horitzontals.

Tens Alguna Consulta?

Vallaspvc.es pot brindar molts avantatges, de les que segurament es beneficiarà

error: Contenido Protegido